Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


RF kom i dag med förtydligande i de nya rekommendationerna för idrotten och hur pandemilagen påverkar föreningarna. Läs mer om vad som gäller från och med 25 januari.
 
Under en presskonferens på morgonen, kom besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten att barn- och ungdomar födda 2005 och tidigare får träna igen.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Den yrkesmässiga idrotten är undantagen regeringens och FHM nuvarande rekommendationer som gäller till och med 24 januari. I uppdateringen av SBF:s riktlinjer under coronapandemin, finns nu förtydligande kring hur SBF definierar yrkesmässig idrott.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Svenska Brottningsförbundet får medel ut Svenska Spels och Riksidrottsförbundets Rörelsefond för att fortsätta projektet Wresfit
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Den internationella säsongen startade i helgen och Sofia Mattsson och Alex Kessidis visade framfötterna direkt då båda bärgade guld i sina årsdebuter.
 
Hans Hellquist, Svenska Brottningsförbundets ordförande under perioden 1989 - 1993, har avlidit.
 
Äntligen dags för våra damer att tävla. Sofia Mattsson - 53, Johanna Lindborg - 57 och Jonna Malmgren – 50, ställer upp i Grand Prix de France Henri Deglane som startar på fredag 15 januari i Nice.
 
Fortfarande gäller FHM:s och regeringens rekommendationer, att all offentlig verksamhet som inte är nödvändig, inklusive idrottsverksamhet inomhus, ställs in till och med 24 januari.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Måndagen 25 januari och söndagen 31 januari, bjuder SBF in till digitala träffar på temat Strategi 2025. Syftet med träffarna är att presentera arbetet, samt att få ta del av era kloka inspel.
 
Nu ges den andra möjligheten att få guidning i hur ni ansöker om kompensationsstöd. Trots att många av er klubbar är i stort behov av ekonomiskt stöd, är det är relativt få brottningsklubbar som söker det kompensationsstöd som erbjuds via RF.
 

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 

 

Svenska spels satsning Gräsroten ger pengar tillbaka till klubben.

Ange KFBK som stödklubb när ni spelar på Svenska Spel.

 

 

Vill ni bli vår sponsor?

Kontakta Eva Karlsson

                                    

Postadress:
Kävlinge Furulunds BK - Brottning
Eva Karlsson, Allarpvägen 50
24493 Kävlinge

Kontakt:
Tel: 0705533755
E-post: kfbk@live.se

Se all info