Hoppa till sidans innehåll

USM - Höörgreppet -Träningsdag Bjuv

06 MAR 2017 13:09
En maxad helg full av brottning för nästan alla våra medlemmar. Kul!
  • Uppdaterad: 06 MAR 2017 13:34

Första helgen i mars maxade vi med brottning för hela slanten. Tre event hade vi och alla gick kanon. Vi började fredagen med uppstart för USM. På lördagen körde vi både USM och Nya Höörsgreppet och helgen avslutades på söndagen med USM och Träningsdag för nybörjarna.

USM - Göteborg

Vår sistaårs-pojke (tillika förstaårs-ungdom) Fabian Frisk har under hela hösten och våren gett kanonresultat på alla tävlingar han varit på. Nu var det upp till honom att visa att han även klarar av det i ett stort mästerskap. Ungdoms-SM gick av stapeln i Göteborg med start på fredagen med invägning. Han gick in i tävlingen som den yngsta och lättaste i sin viktklass. Under lördagen började matcherna och Fabian fick gå ut relativt tidigt på förmiddagen. Taggad att få komma igång gick han in och vann matchen. Nästa match blev först sent på eftermiddagen och den långa väntan och tuffa motståndet blev till en förlust för Fabian. Men på söndagen gick han in igen med samma taggade känsla och lyckades vinna. Sista matchen om 3-platsen lyckades han dock inte med. Tufft motstånd mot Teo Jönsson blev till en mycket fin fjärdeplats. Som fyra i Svergie har nu Fabian blivit erbjuden att vara med på Top 4-läger i Sandviken i juni. Vi gratulerar Fabian till finfina prestationer på sitt första SM!

Nya Höörsgreppet

På lördagen begavs sig ett gäng brottare till Höör för att delta i Nya Höörsgreppet. Truppen var mindre än vanligt då förkylningar och sjukdom satte stopp för tre av våra brottare. Men de som deltog gjorde en bra tävling. Bäst gick det för tjejerna som lyckades knipa åt sig en 2:a och 3:e placering. Grattis Cornelia till silvert och Aleria till bronset. Killarna Malcolm, William och Jonathan hade det tufft men kämpade på. Fina presetationer men tyvärr inga pallplaceringar. Bättre lycka nästa gång. (Malcolm 5/5, William 8/13, Johnathan 9/9).

Träningsdag i Bjuv

På söndagen den 5 mars anordnade vi tillsammans med Bjuvs brottarklubb en träningsdag för våra nybörjare. 11 av våra nybörjare följde med upp till Bjuv för att träna tillsammans med andra under två pass. Vi hade med oss barn från de flesta viktklasser och åldrar och hela dagen blev mycket lyckad med rolig och bra träning för alla barnen. Vi tackar Bjuvs brottarklubb för det fina upplägget och ser fram emot att få bjuda igen senare under säsongen.

Skribent: Helena Schödin
Epost: Adressen Gömd

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 

 

Svenska spels satsning Gräsroten ger pengar tillbaka till klubben.

Ange KFBK som stödklubb när ni spelar på Svenska Spel.

 

 

Vill ni bli vår sponsor?

Kontakta Eva Karlsson

                                    

Postadress:
Kävlinge Furulunds BK - Brottning
Eva Karlsson, Allarpvägen 50
24493 Kävlinge

Kontakt:
Tel: 0705533755
E-post: This is a mailto link

Se all info