Hoppa till sidans innehåll

Nya Höörsgreppet - vilken dag!

29 FEB 2016 10:05
Nya medaljskörder för våra brottare!
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2018 22:49

Lördagen den 27 februari var vi iväg i Höör för att ställa upp med 7 brottare i Nya Höörsgreppet. Och vilken dag vi fick! 

Ett lovande namn har vi i vår krigarprinsessa Cornelia Hinn. Hon tog hem segern i alla sina matcher med god marginal och med ett leende på läpparna under hela dagen. Grattis tjejen!

 

Vi gratulerar även våra tappra pojkar i 42 kg klassen som fick möta varandra i finalen. En tuff match med två trötta brottare avslutades med seger åt Fabian Frisk och en hedersvärd andraplats till Markus Alexandersson.

 

Vincent Hansson fick till slut en vinst mot sin tuffa motståndare Cazper Brohdin och nu hoppas vi på fortsatta framgångar för vår bronsmedaljör.

 

William Schödin och Walter Hinn hamnade tyvärr båda utanför pallen men med gott mod och kämparanda lyckades de ändå prestera bättre än under tidigare tävlingar. Kämpa på killar så kommer ni snart upp på pallen ni också. William slutade på en sjätteplats efter en vinst och sen förlust mot bland annat vinnaren i Lilla Mälarcupen 2015. Walter Hinn fick också tufft motstånd mot bland annat Alfred Olsson. 

 

Ludvig Gustavsson ställde upp i sin första tävling i pojkklassen 59 kg och gick vidare till final efter två lätta matcher. Tyvärr blev finalmatchen för tuff för honom men Ludvig fick ändå en mycket välförtjänt silvermedalj.

 

Grattis alla!

Skribent: Eva Karlsson

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 

 

Svenska spels satsning Gräsroten ger pengar tillbaka till klubben.

Ange KFBK som stödklubb när ni spelar på Svenska Spel.

 

 

Vill ni bli vår sponsor?

Kontakta Eva Karlsson

                                    

Postadress:
Kävlinge Furulunds BK - Brottning
Eva Karlsson, Allarpvägen 50
24493 Kävlinge

Kontakt:
Tel: 0705533755
E-post: This is a mailto link

Se all info