Hoppa till sidans innehåll

Nilssons i Svedala och KFBKs Nybörjartävling

14 NOV 2016 08:22
Helgen har varit full av aktiviteter, lördagen i Svedala och söndagen Nybörjartävling hemma.
  • Uppdaterad: 18 NOV 2016 10:17

Nilssons i Svedala cup

I lördags begav vi oss iväg med 8 taggade brottare till Svedala och Nilssons i Svedala cup. Det är kul att vi har fått upp deltagarantalet på tävlingarna vi åker iväg på. Goa och glada tjejer och killar som trivs tillsammans ger ett sammansvetsat gäng som peppar varandra på tävlingarna. Härliga ungar!

Våra brottare gjorde mycket bra i från sig som vanligt och vi kan konstatera att efter lördagens tävling placerade sig KFBK som femte bästa klubb på tävlingen. Härligt! De enskilda prestationerna från våra killar och tjejer  gjorde att vi kom med i toppen på denna lista. Bra jobbat alla!

Resultaten ser ni här.

---------------

Nybörjartävling i Kävlinge

Söndagen började tidigt för många i vår förening då vi själva anordnade vår årliga nybörjartävling. 7 deltagande klubbar och totalt 57 anmälda brottare var på plats hos oss i Korsbackahallen denna härliga tävlingsdag. 

I år hade vi med oss ett helt gäng killar och tjejer varav många är nya för året i tävlingssammanhang. Men vilka fantastiska matcher alla gjorde. Vissa riktiga rysare. 12 fantastiska brottare som gjorde mycket bra ifrån sig. Vi ser att tävlingsdeltagande och god träning ger effekt. Grattis alla till era fina prestationer!

Klubbens resultat ser ni här.

Sammantaget vill vi säga att tävlingen var mycket bra, bra matcher och bra organiserat. Detta hade inte gått att genomföra utan fantastiska föräldrar, ledare och andra funktionärer. Så ett stort tack till er alla!

Skribent: Helena Schödin
Epost: Adressen Gömd

140609_VK_Puff2_190x140dpi

 

 

Svenska spels satsning Gräsroten ger pengar tillbaka till klubben.

Ange KFBK som stödklubb när ni spelar på Svenska Spel.

 

 

Vill ni bli vår sponsor?

Kontakta Eva Karlsson

                                    

Postadress:
Kävlinge Furulunds BK - Brottning
Eva Karlsson, Allarpvägen 50
24493 Kävlinge

Kontakt:
Tel: 0705533755
E-post: This is a mailto link

Se all info